Localització

La casa de colònies es troba al municipi de Sant Aniol de Finestres, situat a l’alta vall del Llémena, a la comarca de la Garrotxa, entre els límits de la Selva i el Gironès. El seu terme municipal limita al nord amb el terme de Santa Pau, al sud amb el d’Amer, a l’oest amb el de les Planes i Sant Feliu de Pallerols i a l’est amb Mieres i Sant Martí de Llémena. 

Com arribar-hi?

Des d'Olot

Cal arribar fins les Planes d’Hostoles. Al centre del poble, hi ha un trencant a mà esquerra amb un cartell que indica Sant Esteve de Llémena i Sant Aniol de Finestres. Seguiu aquesta carretera (GI-531), travessant les Encies fins arribar a l’enllaç amb la carretera GI-530. En aquest punt heu de trencar a l’esquerra per arribar a Sant Aniol de Finestres.

Des de Girona

Anar en direcció al pavelló de Fontajau i agafar la carretera direcció Sant Gregori. Heu de passar Sant Gregori i continuar per la carretera GI-531 sense deixar-la, fins arribar al trencant que us portarà a Sant Aniol de Finestres.

Des de Barcelona

Deixar l'autopista AP7 a la sortida Girona Oest i enganxar la carretera que porta a Sant Gregori. Seguir la carretera de Sant Gregori, que passa per Llorà, Sant Martí de Llémena i Sant Esteve de Llémena, fins arribar a Sant Aniol de Finestres.